We eten elk jaar oranje tompoucen met Koninginnedag (of Koningsdag). We kopen er dan extra veel in, want we kunnen ze toch bewaren. En die eten we op in mei, als we jarig zijn.

Tag / Lijst: Feestdagen, Apeldoorn, Brood en banket, Koningsdag, April, Koninginnedag

Dit verhaal met uw ervaring aanvullen? Klik hieronder!

aanvullend verhaal plaatsen

Meer verhalen

Beugelen als sport

22 april 2015
Harry Peters
Audio

De staaf van de smid

27 maart 2015
Gery Groot Zwaaftink

Haring happen

12 februari 2015
C.V. De Bultendarpers

Achterhoekse heufkeze

24 november 2015
Gerhard Kwak
GalerijVideo

Roggebroodweging Muldersfluite

30 december 2014
Harry Somsen
Video

Scharrelavonden in Hattem en Elburg

05 december 2015
Dirk Jan Septer en Piet Schuijn
Audio

De eerste Brug over de Waal

06 februari 2015
Gery Groot Zwaaftink

Krentenweggen als wederdienst

29 september 2015
Albert Geurink
VideoGalerij

Koningschieten

29 september 2014
Marjon Sloetjes
Galerij

Palmpasen

07 februari 2015
Gerhard Kwak
Galerij

Wolcorso Lievelde

03 maart 2015
Lisette Hissink
Galerij

Buurtgebruiken rondom geboorte

11 juli 2014
Willi Wilbrink
Galerij

Tik takken

05 juli 2015
Dick Jagtenberg

Eper Bijenmarkt

15 december 2015
M. de Voogd

De natering moet een feestje zijn

23 oktober 2015
Werner Willemsen

De modelbotter in de huiskamer

26 oktober 2015
Lex Terpstra

De buurt uitschieten

15 september 2015
Willem Arentsen
Galerij

Voedsel bereiden, door 5 generaties

10 juni 2014
Marijke Jansen-Limbeek
Galerij

Vlinderen in Apeldoorn

05 februari 2015
Wim de Boer