Kaarten voor de dag van de Gelderse traditie op 27 juni zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Openluchtmuseum of vooraf via internet te bestellen. 

Kosten:
Kinderen t/m 3 jaar en museumkaarthouders:   gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar en CJP:                                   12,-
Volwassenen vanaf 13 jaar:                                        16,-
 
Gratis
Maar u kunt ook gratis naar binnen. Dat kan op 2 manieren:

- als uw verhaal op de site staat krijgt u van ons een kaart
- of win een kaart
 
Uw verhaal op de site
Heeft u een mooie traditie, een bijzonder gebruik of ritueel? Vertel het dan hier.

Staat uw verhaal op de site en wilt u graag een vrijkaart ontvangen voor de Dag van de Gelderse traditie in het Openluchtmuseum, vul dan het formulier in.


Winnen:
Via Omroep Gelderland worden kaarten weggegeven. Via radio, tv en social media. Een aantal acties wordt vooraf op deze pagina aangekondigd.

Tijdens de dag van de Gelderse traditie kunt u op vorstenjacht (op zoek naar een prins carnaval, de heidekoningin, aardbeienkoningin, schutterskoning en meer Gelderse hoogheden). Ga nu ook al op zoek naar een Gelderse vorst. Ga er mee op de foto, maak een selfie en maak daarmee kans op een set vrijkaarten voor de dag van de Gelderse traditie. Mail de foto naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., twitter hem naar @verhalenwagen, of zet hem op Facebook.

Op de dag van de Gelderse traditie wordt het mooiste woord of de mooiste uitdrukking in de streektaal gekozen. De woorden worden verzameld via deze site. De inzenders van de 40 woorden die mee gaan naar de finale op 27 juni mogen die dag gratis naar binnen. De 40 populairste woorden worden in de dagen vooraf aan het evenement gekozen.

Tag / Lijst: Dag van de Gelderse traditie