Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Het liefdeslaantje van Vorden

06 januari 2016
Ina Brethouwer
Video

”De Aalzangers” brengen verleden tot leven!

18 januari 2016
Sam Schaftenaar

Originele Achterhoekse Smokkeltocht

04 februari 2015
Marja Schulenberg-v.d. Werf
AudioVideo

Oud en Nieuw in de buurt

11 juli 2014
Willi Wilbrink
Galerij

Oranjehuis

31 mei 2014
a van hagen

Het recept van pannenkoek met worst

07 december 2014
Stien Meuleman

Oud-Lunterse Dag

23 juni 2014
Albert Hendriksen

De streekdrachten van de Noord-Veluwe

18 juni 2015
Rein Lotterman

Witte Wieven bij Solse Gat

26 februari 2015
Ben Veenhuis

Merklap of letterdoek

15 april 2015
Gerhard Kwak
VideoGalerij

De Sint Maartenviering in Zaltbommel

07 november 2014
Henk Hermsen

Vooraan staan bij Normaal door strontkleren en stoomprikker

15 juni 2015
Jan Greven alias brekken Gijs

Griesmeelpudding met stevenssaus

20 mei 2015
Paul Hoftijzer

Piepkesbal Geesteren

07 augustus 2015
Stichting Piepkesbal

Op de striekplank bij Ritn Ditn

07 maart 2016
Hans Hubers

Gevulde koeken

22 september 2014
Hans van den Hoorn

Trouwkleding dragen op trouwdag

02 september 2014
Marco Loef

Nog één keer Oerend Hard

29 april 2015
Jan Colijn
Audio

De eerste Brug over de Waal

06 februari 2015
Gery Groot Zwaaftink