Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

VideoGalerij

Kastelenrit Vorden

26 september 2014
Willy Bogers
VideoGalerij

Smaltappel en Gortepap

12 december 2014
Bram Masselink
Video

Het fruitcorso, geen sinecure

08 september 2014
dhr.Groeneyk

Lathumse Volksfeesten

03 maart 2015
Sylvia van Orden

Staringavonden

15 juni 2015
Alma van der Schoot
Video

Slepen van boeren gerij op oudejaarsavond

03 december 2015
Adri Nitrauw

Roosjes maken voor de Ooyse kermis

19 juni 2014
Merel Lammertink

Het laatste stukje kerkenpad in Puiflijk

05 januari 2016
Jan Reijnen

Passie voor boekbinden en restaureren

19 januari 2016
Yvonne de Graaff
Video

”De Aalzangers” brengen verleden tot leven!

18 januari 2016
Sam Schaftenaar

Handige pleister

22 juni 2015
Gerhard Kwak

Woeziks Jupke verbranden

12 februari 2015
CV de Wozokotten

Gemis van kroeg als bindmiddel

24 juni 2014
J. le Poole

Koninginnedag in Arnhem

03 februari 2015
Henk Hermeling
Galerij

Veluwse schellars

29 januari 2015
Gerhard Kwak

Zingen op Koninginnedag

02 juli 2014
Rita Brouwer
Video

Walnoot tikken in Elburg

18 mei 2014
Jan L

Generaties lang vernoemd naar Opa

12 maart 2015
Gerdien van der Zee