Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Galerij

Goudsmeden

24 februari 2015
Carla Dubbink

Hattem herdenkt de bevrijding

29 april 2015
Elly v.d Wetering

De flatsen opruumn veur de voetbal

17 oktober 2015
Gerbert Abbink

Het maken van een “halster”

27 oktober 2015
Stichting Boerengoed Achterhoek

De kloostermoppen van Hernen

08 april 2015
André Kersten

Spelen met een varkensblaas

12 februari 2015
Gerhard Kwak

Opbaren in het lijkenhuisje

01 april 2015
Johannes de Jong
Audio

De koolhazen

20 maart 2015
Gery Groot Zwaaftink

Gebetsgang von Emmerich nach Netterden (GLD)

07 maart 2015
Vereniging Leefbaarheid Netterden

Passie voor boekbinden en restaureren

19 januari 2016
Yvonne de Graaff

Butterfahrten

06 mei 2015
 Gerhard Kwak

Slachtvisite bij museum Smedekinck

29 oktober 2014
Klein Lebbink

Schooiersvrowke

12 mei 2014
Marijke Jansen
Video

Botterdagen Elburg

13 oktober 2014
Teis van de Weerdhof

Bräöderkes of knorhaantjes

05 augustus 2015
Gerhard Kwak
GalerijVideo

Kinderdorp Haalderen

27 mei 2015
Robbert Weideveld

Gilden stemmen: wel of niet koningschieten?

25 april 2015
Jan Wannet, gilden Huissen
Galerij

11.11 app groep uit de Heksenketel

29 januari 2015
Jan Willem van der Hogen