Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Liedjes bij bruiloft

08 augustus 2014
Albert Steert
Galerij

Bloodbrood

09 februari 2015
Gerhard Kwak
Video

De Nijmeegse Kermis

26 juni 2014
Joop Noordzij

Ambachtelijk snoep maken

31 augustus 2015
Hanneke Hoed

Eiertikken met de fietsclub

13 juli 2015
Gerhard Kwak

Vruchten plukken en rapen

20 augustus 2014
Bets Reijnen van Zwam

Pikballen

19 november 2015
Gerhard Kwak

De terugkeer van de spookhond Kladdegat

12 maart 2015
Evert van Olst
VideoGalerij

Smaltappel en Gortepap

12 december 2014
Bram Masselink
Video

Elke maandag de 'boerendeun'

18 maart 2015
Janine Stortelder

Hattem herdenkt de bevrijding

29 april 2015
Elly v.d Wetering

Huiskamer Filmfestival Hattem

24 februari 2015
Henderikus Cazemier
VideoGalerij

De Sint Maartenviering in Zaltbommel

07 november 2014
Henk Hermsen

Jaarmarkt Oldebroek

19 augustus 2014
Ep Boeve

Roosjes maken voor de Ooyse kermis

19 juni 2014
Merel Lammertink

Sacramentsprocessie in Loil

31 juli 2015
Ap Dieker
Video

Kloten maken, vakwerk

26 september 2014
h.b.barmentloo

Robuust en elegant de botter

30 december 2015
Lotte van der Krogt