Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Hattem viert Sint Maarten op 10 november

17 februari 2015
Gerrit Kouwenhoven

Slachten in de oorlog

18 juni 2014
G.H. de Bruin-Hartgers

Carbidschieten rukt op naar de stad

28 december 2015
Ina Brethouwer

Schooltradities van De Marlijn

10 maart 2016
Hettie Sipman

Grote schoonmaak

08 maart 2015
Gerry
VideoGalerij

Het vertolken van oude zeemansliederen

26 november 2014
Harrie Biesterbos

De boerenwagen op de roggebroodweging

19 augustus 2014
monique nijman
VideoGalerij

Blijde incomste

19 augustus 2014
Joris Leijten

Traditioneel schapenscheren

12 mei 2014
André Karper
Galerij

Hooikist

14 februari 2015
Gerhard Kwak
GalerijVideo

Roggebroodweging Muldersfluite

30 december 2014
Harry Somsen
Video

Hanenkraai wedstrijd

30 oktober 2015
Dinant Rohaan

Muziek in het Neder-Saksische dialect

11 januari 2016
Jan Ottink
Video

Karnemelksesaus

18 juni 2014
E. Takke

Op vakantie gaan

12 mei 2014
marijke jansen

Vernoemen naar naast familielid

20 februari 2015
Mevrouw van de Krol
Galerij

Buurtgebruiken rondom geboorte

11 juli 2014
Willi Wilbrink
Galerij

Steven was schaapherder

06 juli 2014
Maarten Matser

De modelbotter in de huiskamer

26 oktober 2015
Lex Terpstra