Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Nieuwjaar winnen

27 mei 2014
Rita van Liere
Galerij

Eten uit de krant

09 mei 2014
Willem Franck

Witte Wieven bij Solse Gat

26 februari 2015
Ben Veenhuis

Maartekeur

09 augustus 2015
Jef de Jager
Video

Halloween, hier moet je bij zijn !

29 oktober 2015
Roor de Gans

Ridders van de Slof

10 februari 2015
Anja Scholten
VideoGalerij

Het vertolken van oude zeemansliederen

26 november 2014
Harrie Biesterbos
Galerij

Reuzel met kaantjes

06 februari 2015
Gerhard Kwak
Video

Foekepot

07 mei 2014
Marleen Klunder

Oranje Tompouce

16 juni 2014
bezoeker grand defilé

Vernoemd naar grootouders

08 april 2015
Ans Jonker
Galerij

Voedsel bereiden, door 5 generaties

10 juni 2014
Marijke Jansen-Limbeek
Galerij

Tik takken

05 juli 2015
Dick Jagtenberg

Streekliedjes in dialect

09 mei 2014
Linda
Galerij

Olde Wievenbrood

29 juli 2015
Paul Hoftijzer

Liefde via het schrobgat

04 december 2015
Gerrit Kistemaker