In Huissen is het een traditie om op de donderdag voor de Huissense kermis vlees te keuren. Dat is altijd in september en de slagen stallen dan hun vlees uit in de etalages. En de mensen kunnen dan komen proeven.

Video
Categories:: Eten en drinken Kermis Huissen Vlees Slacht

Meer verhalen

Het één na oudste beroep ter wereld

09 december 2015
Piet Schuijn

Banketstaaf: een exclusieve lekkernij

30 november 2015
Paul Hoftijzer
Video

Tielsche Kermiskoek

11 mei 2014
Magda van Ooijen

Oud-Lunterse Dag

23 juni 2014
Albert Hendriksen

Een verzetskruis ontvangen

09 juni 2015
Ina Brethouwer
Video

Breien is (een) kunst

22 februari 2016
Carolien Evers

Kaarsjes op Eerste Kerstdag

21 november 2014
Marianne Charbon

Arnhemse of beter Drielse aardappelkoek

05 februari 2016
Paul Hoftijzer

Paard springen over levend paard!

18 juni 2014
Marjan Heil

De streekdrachten van de Noord-Veluwe

18 juni 2015
Rein Lotterman
Video

De dikke boom

21 april 2015
Eric Borrias

Krentenweggen als wederdienst

29 september 2015
Albert Geurink
Audio

De eerste Brug over de Waal

06 februari 2015
Gery Groot Zwaaftink
GalerijAudio

Halfvastenoptocht in Angerlo

06 maart 2015
Danny Berntssen

Felicitatie van zeep!

09 mei 2014
Marjan van Kleef

Broodpap

13 mei 2015
Gerhard Kwak
Video

De huisslachting

09 september 2014
Eibert Kuiper
Galerij

Liemerse schink

13 januari 2015
Gerhard Kwak

Kent u het woord sjibbolet?

19 november 2015
Marten Brascamp

Alles voor de jeugd!

18 juni 2014
Joan van Buren