Elk jaar met kerst maakte mijn moeder de heerlijkste gerechten. Lekkere taarten waarmee ze al begin december begon. Ook maakte ze rumtopf. Daarvoor gebruikte ze seizoensgebonden fruit. Dit ging in een stenen pot en daarover ging een laag rum. En zo bouwde ze dat laag na laag op. Dit stond te wecken in die stenen pot en dan hadden we met kerst een super drankje.

Bronvermelding foto: Sven Wolter

Tag / Lijst: Eten en drinken, Kerstmis, Arnhem, Drank

Dit verhaal met uw ervaring aanvullen? Klik hieronder!

aanvullend verhaal plaatsen

Meer verhalen

Kerststallen al eeuwen oud.

23 december 2014
henk van Dorland
Galerij

Tik takken

05 juli 2015
Dick Jagtenberg

Beugelen als sport

22 april 2015
Harry Peters
Galerij

Palmpasen

07 februari 2015
Gerhard Kwak
Video

Ganzenhoeders in Gelselaar

29 mei 2015
Herman Wannink
GalerijVideo

De paasos

07 februari 2015
Gerhard Kwak
Video

Kloten maken, vakwerk

26 september 2014
h.b.barmentloo

Pinksterpoppen in Buren

09 juni 2015
Mia van Os