Elk jaar met kerst maakte mijn moeder de heerlijkste gerechten. Lekkere taarten waarmee ze al begin december begon. Ook maakte ze rumtopf. Daarvoor gebruikte ze seizoensgebonden fruit. Dit ging in een stenen pot en daarover ging een laag rum. En zo bouwde ze dat laag na laag op. Dit stond te wecken in die stenen pot en dan hadden we met kerst een super drankje.

Bronvermelding foto: Sven Wolter

Categories:: Eten en drinken Kerstmis Arnhem Drank

Meer verhalen

Advocaatje met een sigaretje

24 november 2015
Monique Stalpers

Trouwkleding dragen op trouwdag

02 september 2014
Marco Loef
VideoGalerij

Vette bek halen

13 mei 2014
liesbeth mulder
Video

Haantje Pik; Veluwse Palmpaashaasjes

24 maart 2016
Paul Hoftijzer

'Baas in eigen huis'

20 mei 2015
Mevrouw van Basten

De Dikke Broeder bakken

11 mei 2014
Jette
Video

Smoks Hanne

08 augustus 2014
Harry Somsen

Het liefdeslaantje van Vorden

06 januari 2016
Ina Brethouwer
Video

Het carbidhart

22 mei 2015
Wouter

Hoort, hoort! Zegt het voort!

26 oktober 2015
Frans van den Bos

Een verzetskruis ontvangen

09 juni 2015
Ina Brethouwer

De vrek van de Plaggeweg

11 mei 2014
Mijngelderland
Video

Het binden van plattelandsjongeren

24 juli 2014
Ruben van Dommelen

Riest met krent'n, botterjus en eier

08 april 2015
Van Beek- Van Brummen

Verjaardagstaart maken

05 februari 2015
Simone Cornelissen
Galerij

Gatgraven

09 oktober 2014
Halbo Bosker

Aanzegger, aanspreker, begrafenisondernemer...

09 februari 2015
Willi Wilbrink-Hensbergen