Met nieuwjaarsdag aten wij altijd witte bonen met snijbonen, een punt gekookte ham en gerookte worst van de slager. Elk jaar weer. Een fijne, smakelijke familietraditie die over ging van moeder op dochter. Jarenlang heb ik deze traditie zelf ook met veel plezier in stand gehouden, maar inmiddels ben ik ermee gestopt. Gelukkig heb ik een aantal zussen die dit nog wel altijd eten met nieuwjaar!

Categories:: Feestdagen Eten Oud en nieuw Familietraditie Januari

Meer verhalen

Galerij

Nägelholt

19 februari 2015
Gerhard Kwak
Galerij

Liemerse schink

13 januari 2015
Gerhard Kwak
Video

Tractorpulling Lochem

17 november 2014
Franco Vermij
Video

De zwanenprins

10 april 2015
Eric Borrias

Molen de Hoop weer in gebruik

25 januari 2016
Jeannette Beelen
Galerij

Keizer schieten

29 september 2014
Marjon Sloetjes

Op vakantie gaan

12 mei 2014
marijke jansen

De Dikke Broeder bakken

11 mei 2014
Jette
Video

De traditie van het eerste kievitsei

21 november 2014
Antoinette Thole

Geen kattenkwaad bij paasvuur Lunteren!

13 november 2015
Netty Hardeman

Met trekker en wagen naar Normaal!

20 november 2015
Lisa Reyneveld

Mispelkoekjes als basis voor Bommelaar Mispelbier

11 december 2015
Sil Stranders-Geluk

Westerbouwing

03 februari 2015
Mevrouw Eutjes

Flipje hielp kinderen de winter door

29 juli 2014
Alexandra van Steen

De weerwolf van Millingen

23 mei 2014
Rob Haverkamp

Palm palm Pasen

06 mei 2015
Leo van der Linde