Met nieuwjaarsdag aten wij altijd witte bonen met snijbonen, een punt gekookte ham en gerookte worst van de slager. Elk jaar weer. Een fijne, smakelijke familietraditie die over ging van moeder op dochter. Jarenlang heb ik deze traditie zelf ook met veel plezier in stand gehouden, maar inmiddels ben ik ermee gestopt. Gelukkig heb ik een aantal zussen die dit nog wel altijd eten met nieuwjaar!

Categories:: Feestdagen Eten Oud en nieuw Familietraditie Januari

Meer verhalen

Op zaterdag ging scheren voor knippen

04 januari 2015
Jan Reijnen

Rode zakdoek

18 maart 2015
Gerhard Kwak

Woodbrookers aan en op de Kalenberg

23 juni 2015
Arris H.Kramer
VideoGalerij

Blijde incomste

19 augustus 2014
Joris Leijten

Elke viool de naam van een vrouw

23 februari 2015
Kees Wijnhoud

Molen de Hoop weer in gebruik

25 januari 2016
Jeannette Beelen

høken van de eind 70er jaren tut noe

09 december 2015
Elmi Schut

Witte Wieven bij Solse Gat

26 februari 2015
Ben Veenhuis

De boerenwagen op de roggebroodweging

19 augustus 2014
monique nijman
Video

Welke balkenbrij lust u graag?

08 juni 2015
Annet Joosten

Liedjes bij bruiloft

08 augustus 2014
Albert Steert
Galerij

Volksfeest Winterswijk

12 november 2014
Merel Lindenhovius

Bóllekaerl

30 april 2015
Ina Brethouwer

Het maaien van graan met de zicht

23 januari 2015
Theo Giessen

Beeldhouwen in Bredevoort

06 oktober 2015
Paul Hoftijzer
Video

De kluizenaar en de duvel

28 april 2015
Eric Borrias
Galerij

Nägelholt

19 februari 2015
Gerhard Kwak

Het vat leegmaken

17 september 2015
Ap Dieker