Hierbij een foto van het bereiden van de originele smaltappel. De stukken appel worden gebakken in een pan met gesmolten hete reuzel (varkensvet). Een uitzonderlijke delicatesse. Deze smaltappels worden jaarlijks nog op de ouderwetsemanier vervaardigd tijdens de slachtvisite van Museum Smedekinck, Pluimersdijk 5, 7021 HW Zelhem

Categories:: Eten en drinken Slacht Zelhem November

Meer verhalen

Gooien met bier, water en zand

01 december 2015
Ine Pennink

Koninginnedag in Arnhem

03 februari 2015
Henk Hermeling

Galgenmaal à la Keltie bij afscheid Normaal

14 december 2015
Keltie de kok

De Kleeftocht

20 mei 2014
Guido Lavalaye
Video

Ies en Gies is Pannegies

17 maart 2015
Hans Berends
Video

Bokbierdag Zutphen

09 oktober 2014
Bram van der Velde
VideoGalerij

Blijde incomste

19 augustus 2014
Joris Leijten
Galerij

Buurtspraak

02 oktober 2014
G. Broere

Ridder in de orde van de zachte G

05 februari 2015
Frédérique Donders

Driekoningen, ik kan het lied nog zo zingen

06 januari 2015
Marian v't Hullenaar-Seegers

Communieservies

25 februari 2015
Gerhard Kwak
Video

Mooi-Ann van Velp

22 april 2015
Gery Groot Zwaaftink
GalerijAudioVideo

Reurei

07 maart 2015
Dini Schepers

Leven met de dieren in één ruimte

27 juni 2014
Sylvia van Hunnik
Video

Airborne wandeltocht, één groot festijn

31 maart 2015
Riky Arends-Otten

'nDrom

02 september 2015
Hans Mellendijk

Soepvleis uut Wenters

27 februari 2015
Gerhard Kwak