Hierbij een foto van het bereiden van de originele smaltappel. De stukken appel worden gebakken in een pan met gesmolten hete reuzel (varkensvet). Een uitzonderlijke delicatesse. Deze smaltappels worden jaarlijks nog op de ouderwetsemanier vervaardigd tijdens de slachtvisite van Museum Smedekinck, Pluimersdijk 5, 7021 HW Zelhem

Categories:: Eten en drinken Slacht Zelhem November

Meer verhalen

Video

Tour Culinair de Liemers

02 juli 2014
Erna Kruitwagen-Hajenius

't Olde Wief binnenhalen

09 augustus 2015
Ina Brethouwer
Video

Trouwen? Je ex krijgt een pop!

03 maart 2016
Gerrit Hettelaar

Molukse nationale dag

18 juni 2014
Marsalina Patty

Op naar Spanje, met Normaal op de achtergrond!

03 december 2015
Michelle van Assen

Handige ouders

29 juni 2015
Teunie

Arnhemse of beter Drielse aardappelkoek

05 februari 2016
Paul Hoftijzer

Nog één keer Oerend Hard

29 april 2015
Jan Colijn

Koeien in de wei laten lopen

12 mei 2014
Marijke Jansen

Fiedeltjesvleis van mijn oma

08 december 2015
Paul Hoftijzer

Onweer

08 maart 2015
Gerry

Zweurdjesmaag

17 november 2015
Gerhard Kwak

Middeleeuws Festijn bij Kasteel de Kelder

29 januari 2016
Arend Hordijk

Butterfahrten

06 mei 2015
 Gerhard Kwak
Video

Ik kwam weer thuis, in de Betuwe

15 maart 2016
Hilde Vos
VideoAudio

De spookpaarden

07 november 2014
Eric Borrias

Leven met de dieren in één ruimte

27 juni 2014
Sylvia van Hunnik
Video

Valkhof in de zon

14 april 2015
William Smulders
Video

Midwinterhoornblazen

12 mei 2014
Bert Bloemert

Eerste noaber, tweede noaber, derde noaber

17 november 2014
Chrisje Mogendorff-Ooïnk